مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت و تخصص

ویزای مهارت و تخصص یکی از پر طرفدار ترین انواع ویزاهایی است که شما میتوانید از آن برای مهاجرت به استرالیا استفاده کنید. برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری معمولا از طریق ویزای 189 – ویزای 190 و ویزای جدید 491 اقدام می شود. شرایط و جزئیات این ویزا ها را در این صفحه توضیح داده ایم اما اگر اطلاعات بیشتری لازم داشتید صفحه انواع ویزای استرالیا را ببینید. اینکه شما می توانید از این ویزا برای مهاجرت به استرالیا استفاده کنید بسته به امتیاز شما دارد. اگر می خواهید امتیاز خود را برای اخذ این ویزاها بدانید کافی است فرم محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به استرالیا را پر کنید تا سیستم به صورت اتوماتیک امتیاز شما را محاسبه و به شما اعلام کند.

برای دیدن فرم آنلاین محاسبه امتیاز اینجا کلیک کنید.

دقت داشته باشید شما در صورتی میتوانید اقدام به دریافت این ویزا کنید که دعوتنامه خود را از یک سیستم ابراز علاقه مندی دریافت کرده باشید. ( در صورتیکه برای اقدام نیاز به کمک دارید می توانید با دفتر ما تماس بگیرید.) برای دریافت این ویزا شما باید شرایط زیر داشته باشید:

  • برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت و تخصص، شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور باشد.
  • شما همچنین باید در ارزیابی تخصص خود یک امتیاز مثبت را کسب کرده باشید.
  • سن شما باید کمتر از 50 سال باشد.
  • شما باید زبان انگلیسی را تا یک حد لازم بلد باشید که این میزان در واقع کسب نمره 6 آیلتس است.

امکاناتی که همزمانی با دریافت ویزای مهارت و تخصص به شما داده می شود چیست؟

مهاجرت به استرالیا با استفاده از ویزای مهارت و تخصص

زمانی که شما ویزای مهارت و تخصص را دریافت می کنید، که همان زیرگروه شماره 189 است، به شما و همچنین اعضای خانواده تان اجازه داده می شود که به صورت دائم در استرالیا اقامت کنید. همچنین با داشتن این ویزا میتوانید:

  • به صورت دائم اقامت استرالیا را دریافت کنید.
  • در استرالیا هم به کار و هم به تحصیل مشغول شوید.
  • از خدمات بیمه یا مراقبت های پزشکی استفاده کنید.
  • میتوانید در صورت دارا بودن شرایط لازم شهروندی استرالیا را دریافت کنید.
  • میتوانید برای فامیل های درجه اول خود اسپانسر شوید و برای آنها اقامت دائم دریافت کنید.
  • از زمان صدور ویزا، تا پنج سال بعد میتوانید به استرالیا سفر کنید.

اینها بخش هایی از شرایطی هستند که شما با کسب ویزای مهارت و تخصص خواهید گرفت. همچنین انواع ویزاهای دیگری هم وجود دارند که مربوط به تخصص هستند و شما میتوانید در صورت علاقه مندی آن ها را دریافت کنید. دقت داشته باشید که هر یک از ویزاهای زیر قابلیت تبدیل به شهروندی استرالیا را نیز دارند.

شرایط دریافت ویزای مهارت و تخصص برای مناطق خاص

برخی شرایط اخذ این ویزا در چهارچوب ویزای 491 استرالیا در سال 2020 تغییر میکند که توصیه می شود اطلاعات ویزای 491 را مطالعه کنید. این ویزا که در واقع برای مناطق خاص طراحی شده است به شما این اجازه را می دهد که بتوانید در مناطقی که مشخص شده است سکونت و اقدام به کار کنید. شرایط دریافت این ویزا اما به شرح زیر است:

  • شما باید حداقل به مدت دوسال در یکی از مناطق خاص استرالیا زندگی کنید.
  • 12 ماه به کار تمام وقت در یکی از مناطق خاص استرالیا مشغول بوده باشید.
  • بتوانید ویزای موقت متخصصی را در زیرگروه های خاص دریافت کنید. این زیرگروه ها شامل ویزای موقت متخصصین در مناطق خاص (زیر گروه 489)، ویزای متخصصین در مناطق خاص (زیر گروه های 475 و 487)، ویزای مبتنی بر مهارت (زیر گروه 495)، یا ویزای متخصصین در مناطق مشخص (زیر گروه 496) باشید
  • نکته ی مهم این است که شما حین دریافت این ویزا باید در استرالیا حضور داشته باشید.

امکانات که با ویزای متخصصین دریافت می کنید:

  • شما میتوانید اقامت استرالیا را به صورت دائم کسب کنید.
  • در استرالیا هم کار کنید و هم تحصیل کنید.
  • از سرویس های بیمه و خدمات مدیکر استفاده کنید.
  • میتوانید در صورتی که شرایط لازم را دارا بودید برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.
  • همچنین میتوانید از تاریخ صدور ویزا تا 5 سال بعد به استرالیا سفر کنید.
ویزای مهارت و تخصص استرالیا

ویزای مهارت و تخصص دائمی برای متخصصین استرالیا

این ویزای مهارت و تخصص برای افرادی صادر می شود که امتیاز لازم را کسب کرده اند و همچنین از اسپانسری ایالت های مختلف هم استفاده می کنند. به واسطه ویزای مهارت و تخصص دائمی استرالیا شما میتوانید به عنوان یک مقیم در این کشور مشغول به کار و زندگی شوید.

دقت داشته باشید که برای اخذ ویزای مهارت و تخصص دائم استرالیا هم نیاز به رعایت شرایط بسیاری است که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ویزای مهارت و تخصص مختص افرادی است که شغل آن ها در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا موجود باشد.
  • در ارزیابی هایی که صورت می گیرد فرد باید امتیازات مثبتی را کسب کند و امتیاز خود را به یک حد نصاب برساند.
  • دانستن زبان انگلیسی و داشتن مدرک آیلتس 6 یکی از باید های اخذ ویزای تخصص و مهارت است.
  • سن فرد باید کمتر از 50 سال باشد.
  • فرد میتواند اسپانسری یکی از ایالت های استرالیا را کسب کند.

گرفتن ویزای تخصص و مهارت همچنین به شما گزینه های بسیار زیادی را هم خواهد داد که شامل موارد زیر می شوند:

  • شما میتوانید به صورت دائم در استرالیا اقامت داشته باشید.
  • شما میتوانید مشغول کار و تحصیل شوید.
  • شما قادر خواهید بود از سرویس های مراقب پزشکی و همچنین بیمه استفاده کنید.
  • میتوانید برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.
  • میتوانید برای فامیل های درجه یک خود اسپانسر شوید.
  • میتوانید تا مدت 5 سال پس از صدور تاریخ ویزا به این کشور سفر کنید.

 

 
احسان جهان اندیش

وکیل رسمی مهاجرت استرالیا به شماره ۱۶۸۰۴۴۴
فارغ التحصیل حقوق مهاجرت از دانشگاه ملی استرالیا
عضو انجمن مهاجرت استرالیا ۱۴۴۴۰
اطلاعات بیشتر…

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

همانطور که گفته شد اخذ ویزای مهارت و تخصص استرالیا یکی از متداول ترین راه های مهاجرت به این کشور است. در این بخش می خواهیم به طور خلاصه به توضیح ساب کلاس های ویزای مهارت و تخصص استرالیا بپردازیم.

پیش از هرچیز باید بدانید که نحوه امتیاز بندی برای ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا از قرار زیر است:

سن:

۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز

  • ۲۵تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز
  • ۴۵تا ۴۹ سال تمام: بدون امتیاز

نمره زبان در امتحان IELTS و یا معادل آن در امتحانات زبان دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در۷ سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدرک ارزشیابی شده توسط سازمان‌های استرالیایی: ۱۰ امتیاز
  • مدارک معادل فوق دیپلم، مدارک فنی حرفه‌ای ارزشیابی شده: ۱۰ امتیاز
  • مدرک لیسانس یا فوق لیسانس از استرالیا یا خارج استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدرک دکتری از استرالیا یا خارج از استرالیا: ۲۰ امتیاز

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه کار حرفه‌ای در استرالیا:

داشتن یکسال سابقه کار حرفه‌ای منطبق با تخصص و مدرک در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط بر یکی از زبان‌های خاص:

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

امتیاز همسر:

امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

  1. ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل، ساب‌کلاس ۱۸۹

شرایط دریافت این ویزا مشابه شرایط دریافت ویزای مهارت و تخصص است که در بالا ذکر شد

  1. ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

شرایط دریافت این ویزا هم تمام مشابه با ویزای شماره 189 است. تنها تفاوتی که دارد این است که شما باید از یکی از ایالت های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید. دقت داشته باشید که داشتن همین اسپانسرشیپ به شما 5 امتیاز بیشتر خواهد داد و برای کسانی که تنها 5 امتیاز تا اقامت استرالیا فاصله دارند یک انتخاب مناسب است.

ویزای مهارت و تخصص استرالیا

. ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس  ۴۸۹

ویزای مهارت و تخصص استرالیا ساب کلاس شماره 489 در واقع مخصت مکان هایی است که کم جمعیت هستند. افرادی که این ویزا را دریافت می کنند باید بدانند که میتوانند به مدت 4 سال در این کشور اقامت کنند. این ویزا معمولا برای متقاضیانی مناسب است که نتوانسته اند از طریق ویزاهای تخصصی به صورت مستقل اقدام کنند و یا شرایط لازم برای اخذ ویزا های دائم را ندارند. اگر شما پس از اخذ این ویزا و گذشت مدت زمان چهار سال، همچنان هم اقامت دائم خود را دریافت نکرده باشید باید برای دریافت آن اقدام کنید.

  1. ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹

این ویزا نیز، همانند ویزای مهارت و تخصص است که در واقع شرایطی مشابه با ویزای مناطق کم جمعیت دارد. دقت داشته باشید که این ویزا هم چهار ساله است و برای متقاضیانی کاربرد دارد که نتوانسته اند ویزاهای دیگر را دریافت کنند.

  1. ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا به صورت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص ساب‌کلاس ۴۷۶

این ویزا هم جز ویزای مهارت و تخصص استرالیا به شمار می آید اما مختص کسانی است که از دانشگاه های خاص فارغ التحصیل شده اند و یا از دانشگاه های دیگری که مورد تایید کشور استرالیا هستند. دقت داشته باشید که در صورتی که شغل شما جز مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد اجازه کار کردن را نیز به مدت 18 ماه خواهید داشت.

متقاضیانی که میخواهند اقدام به دریافت این ویزا کنند دیگر نیازی به پر کردن فرم های امتیاز بندی ندارند اما سایر مدارک را باید با توجه به هرآنچه هست تحویل دهند. این ویزا به شما و همچنین همراهتان اجازه خواهد داد که در استرالیا به مدت 18 ماه اقامت کنید و همچنین در طول این مدت هم میتوانید سفر کنید، هم کار کنید و علاوه بر ادامه تحصیل می توانید در کلاس های زبان نیز شرکت کنید.

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای مهارت و تخصص یکی از آسان ترین راه هایی است که شما میتوانید از آن برای مهاجرت استفاده کنید. اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در این زمینه داشته باشید میتوانید با یک وکیل مهاجرت در این زمینه مشورت کنید.