راهنمای گام به گام مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا شاید یکی ازهیجان انگیز ترین کارهایی باشد که شما در ذهن دارید.اما جالب است بدانید که با دانستن نکات و همچنین استفاده از راهنمای گام به گام مهاجرت به استرالیا. بسیاری از سوال های شما در زمینه مهاجرت پاسخ داده خواهد شد.

می توان اینطور گفت که این راهنما روند مهاجرت را برای شما تسهیل خواهد کرد. البته باز هم نکات بسیاری در زمینه مهاجرت وجود دارد که ریزه کاری های زیادی را به همراه دارد و اگر شما هم رویای مهاجرت به استرالیا را در سر دارید میتوانید از یک وکیل حاذق در این زمینه کمک بگیرید.

راهنمای گام به گام مهاجرت به استرالیا

قدم های مهاجرت به استرالیا

  1. شما باید شغل مورد نظر خود را متناسب با حرفه ی خود از لیست SOL انتخاب کنید.
  2. سازمانی که مدارک شما را مورد ارزیابی قرار می دهد متناسب با شغل خود بررسی کنید.
  3. مدارک سابقه کاری خود را متناسب با شغل خود به صورت مورد تایید تهیه کنید.
  4. امتیازات خود را با توجه به موارد زیر جمع بندی کنید و فرم های EOI را پر کنید.
  5. اسپانسرهای ایالتی را مورد بررسی قرار دهید و ایالت مدنظر خود را انتخاب کنید.
  6. اسپانسر آنلاین ثبت کنید.
  7. جهت دریافت اسپانسری صبر کنید و سپس Invitation را دریافت کنید.
  8. پرونده مورد نظر را در سایت سازمان مهاجرت ثبت کنید و سپس مدارک خود را در این سایت آپلود کنید.
  9. زمانی که کیس آفیسر شما مشخص شد میتوانید به سوالات احتمالی او پاسخ دهید.
  10. نمره آیلتس همراه را ارائه کنید.
  11. آزمایش های مدیکال موردنظر را انجام دهید و مدرک سوء پیشینه خود را نیز ارائه کنید.
  12. ویزا را دریافت کنید!
مهاجرت به استرالیا با اسمارت میگریشن

قدم های مهاجرت به استرالیا

  1. شما باید شغل مورد نظر خود را متناسب با حرفه ی خود از لیست SOL انتخاب کنید.
  2. سازمانی که مدارک شما را مورد ارزیابی قرار می دهد متناسب با شغل خود بررسی کنید.
  3. مدارک سابقه کاری خود را متناسب با شغل خود به صورت مورد تایید تهیه کنید.
  4. امتیازات خود را با توجه به موارد زیر جمع بندی کنید و فرم های EOI را پر کنید.
  5. اسپانسرهای ایالتی را مورد بررسی قرار دهید و ایالت مدنظر خود را انتخاب کنید.
  6. اسپانسر آنلاین ثبت کنید.
  7. جهت دریافت اسپانسری صبر کنید و سپس Invitation را دریافت کنید.
  8. پرونده مورد نظر را در سایت سازمان مهاجرت ثبت کنید و سپس مدارک خود را در این سایت آپلود کنید.
  9. زمانی که کیس آفیسر شما مشخص شد میتوانید به سوالات احتمالی او پاسخ دهید.
  10. نمره آیلتس همراه را ارائه کنید.
  11. آزمایش های مدیکال موردنظر را انجام دهید و مدرک سوء پیشینه خود را نیز ارائه کنید.
  12. ویزا را دریافت کنید!
راهنمای گام به گام مهاجرت به استرالیا

سیستم امتیازدهی استرالیا بر اساس قوانین جدید 2019

همانطور که میدانید قوانین مربوط به مهاجرت به استرالیا، همه ساله و شاید بتوان گفت که همه روزه در حال تغییر است. شرایطی که گرفتن ویزا و در واقع در سیستم جدید امتیاز بندی در سال 2019 ایجاد شده است شامل موارد زیر است:

۱- متقاضیان مهاجرت تا پایان ۴۴ سالگی می توانند اقدام نمایند.

۲- مدارک تحصیلی و کاری بایستی توسط یکی از سازمان های مربوطه استرالیا ارزشیابی شود.

۳- حداقل داشتن مدرک IELTS 6.0 در هر یک از ۴ مهارت آزمون الزامی است.

۴- داشتن حداقل امتیاز برای درخواست ویزا

۵- داشتن سابقه كار در خارج یا داخل استرالیا و یا داشتن سوابق تحصیلی در استرالیا

 

در این سیستم امتیاز بندی، نحوه محاسبه امتیازات به شرح زیر است:

سن

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام ۱۵ امتیاز

نمره IELTS

  • نمره 6.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز صفر
  • نمره 7.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۱۰
  • نمره 8.0 در هر ۴ مهارت ، دارای امتیاز ۲۰

سابقه کاری در استرالیا

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال گذشته ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی

مدارکی که توسط سازمان های مورد نظر استرالیا 10 امتیاز دارد که لازم به ذکر است که هر ارزیابی مثبتی این امتیاز را دریافت نخواهد کرد.

  • – مدارک Diploma گرفته شده در استرالیا ۱۰ امتیاز
  • – مدارك فنی حرفه ایی ارزشیابی شده ۱۰ امتیاز
  • – مدرک دکتری از استرالیا یا خارج استرالیا ۲۰ امتیاز

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل تمام وقت در استرالیا ۵ امتیاز
  • تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا:
  • تحصیل در مناطق کم جمعیت استرالیا ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه ایی در استرالیا:

داشتن يك سال سابقه كار حرفه ایی منطبق با تخصص و مدرك در استرالیا ۵ امتیاز

راهنمای گام به گام مهاجرت به استرالیا را در اینجا بخوانید!

راهنمای مهاجرت به استرالیا در واقع شامل چهار بخش اصلی است که شامل موارد زیر می شوند:

  1. چگونه شروع کنیم؟
  2. رشته و حرفه مناسب کدام است؟
  3. جمع آوری اطلاعات
  4. اقدام جهت ارزیابی و ارسال مدارک به صورت آنلاین

مرحله اول؛ چگونه شروع کنم؟

همانطور که میدانید مهاجرت به استرالیا به طور کل روند آسانی نخواهد بود. برای مهاجرت به استرالیا هم بعد از اینکه نمره لازم را کسب کردید میتوانید جهت اخذ تاییدیه مدارک تحصیلی خود اقدام کنید. برای شروع تنها کافی است که به سایت رسمی اداره مهاجرت مراجعه کنید و مراحل تکمیلی برای دریافت ویزای 175 را مطالعه کنید. برای دریافت این ویزا به روش زیر عمل کنید:

  1. نخستین گام مدرک زبان است. شما باید حداقل نمره 6 را در آیلتس دریافت کنید، البته دقت داشته باشید که این نمره برای برخی از ایالت ها حداقل 5 یا 7 است.
  2. گام دوم اقدام به اخذ اسسمنت است.
  3. در این گام باید مدارک مورد نیاز خود را جمع آوری کنید و وجه مورد نظر را پرداخت کنید.
  4. گام چهارم شامل لاجمنت یا ارسال مدارک است.

مهاجرت به استرالیا توسط تخصص اما از جمله مواردی است که نیازمند دریافت حداقل امتیاز 120 است. در این میان، شغل و رشته مورد نظر شما امتیاز قابل توجهی را دریافت خواهد کرد و علاوه بر این باعث تسریع روند مهاجرت هم خواهد شد، لذا باید بدانید که این مرحله از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در بخش مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال 2019، شغل هایی که در رشته های مورد نظر مورد نیاز استرالیا هستند آورده شده است. هرچقدر که شغل مدنظر شما بیشتر مورد نیاز استرالیا باشد روند پیشروی در پرونده شما هم سریعتر خواهد بود.

مرحله دوم؛ رشته و حرفه مناسب شما کدام است؟

یک روش دیگر برای اخذ اقامت و مهاجرت به استرالیا این است که شما حرفه مورد نظر خود را انتخاب کنید. دقت داشته باشید که اگر تحصیلات و همچنین سوابق کاری شما در لیست SOL  موجود باشد، در نتیجه سازمان ارزیابی کننده و همچنین امتیاز آن هم موجود است و شما اگر سپس شغل مورد نظر خود را در لیست MODL  جست و جو کنید قادر خواهید بود که امتیاز لازم را به دست آورید.

مرحله سوم؛ جمع آوری اطلاعات

تا اینجا فهمیدیم که چگونه باید برای رشته و یا حرفه مورد نظر خود برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنید. هم اکنون میتوانید در لیست SOL  سازمان ارزیابی کننده را پیدا کنید. هم زمان با سازمان اسس، شما میتوانید این رشته را نیز یافته و در بخش های بعدی مشخصات کاملی از سازمان ارزیابی پیدا کنید.

که این مشخصات شامل نام کامل، آدرس، تلفن، فکس، ایمیل و همچنین آدرس وبسایت خواهد شد. پس از اینکه وبسایت را به صورت کامل و دقیق مطالعه کردید میتوانید فرم های مربوط به ارزیابی مدارک خود را از سایت سازمان اسس دریافت کنید و با پر کردن آنها شانس خود را امتحان کنید. شاید مهمترین بخش در مهاجرت به استرالیا جمع آوری مدارک باشد.

 

دقت داشته باشید که در این مرحله دو نکته بسیار مهم وجود دارد:

اولین نکته این است که شما باید به دقت این فرم های مربوط به اسسمنت را تکمیل کنید. در این حال باید توضیحات کافی، کامل و همچنین شفافی را در زمینه سوابق تحصیلی و کاری مربوط به شغل مورد نظر خود را پر کنید که در عین حال باید مورد تایید معیارهای سازمان ارزیابی کننده هم باشد.

در این میان شما قادر به ارائه اسناد رسمی و قانونی نیز خواهید بود که این مدارک را باید به صورت ترجمه شده و به صورت یک مدرک قابل قبول در زمینه صحت ادعاهای خود ارائه دهید.

دومین نکته روش پرداخت مبلغی است که شما باید برای ارزیابی مدارک خود و مهاجرت به استرالیا بپردازید. دقت داشته باشید که با توجه به شرایط کنونی کشور، باید مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین و همچنین آسان ترین روش را انتخاب کنید.

در این حال، هرگونه سوال یا ابهامی را در مورد تکمیل فرم های مورد نظر و همچنین مدارک خود باید با سازمان ارزیابی کننده در میان بگذارید. بهتر است که پیش از فرستادن مدارک خود برای مهاجرت به استرالیا تمامی این ابهامات را برطرف کنید تا بتوانید هرچه آسان تر تصمیم بگیرید.

مرحله چهارم؛ اقدام جهت ارزیابی و ارسال مدارک به صورت آنلاین

پس از اینکه شرایط مهاجرت به استرالیا را به صورت کامل مطالعه کردید و همچنین مدارک مورد نیاز را برای تهیه اسسمنت جمع آوری کردید و مبلغ را هم پرداخت کردید هم اکنون نوبت به مرحله بعدی می رسد.

 

به طور کلی، مدارکی که باید برای سازمان های ارزیابی کننده و در نهایت مهاجرت به استرالیا بفرستید مدارکی هستند از جمله ترجمه شناسنامه و کپی برابر اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی مدرک تحصیلی، ترجمه رسمی ریز نمرات ، ترجمه رسمی گواهی دوره های آموزشی يا کارآموزی و …  نيز ترجمه رسمی گواهی اشتغال بکار در مراکزی که مشغول به کار بوده ايد يا اسنادی دال بر خود اشتغالی مانند ترجمه رسمی اسناد شرکت ، مجوز کسب ، مجوز توليد ، قراردادهای منعقده ، بيمه پردازی و …

برخی از سازمان هایی که اقدام به ارزیابی مدارک می کنند در واقع باید توضیحاتی تکمیلی در این زمینه ارائه دهند که با حزئیات کاملی در این زمینه همراه است. معمولا این توضیحات درباره نحوه کار نحوه کار ، مراحل کار ، نکات فنی ، ابزار و ماشين آلات مورد نياز ، چگونگی رعایت استانداردهای حرفه ای و ملی ، چگونگی رعايت ايمنی و خلاصه گزارشی کامل و مبسوط از نمونه وظايف شما درخواست می کنند که به طور کامل به آن CDR گفته می شود.

در بین تمامی مواردی که ذکر شد اما این قسمت از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که باید در آن از زبان و تفکر شخص متقاضی اطلاعات کافی در این زمینه داده شود. این نوشته کاملا تخصصی است به صورتی که مامور ارزیابی کننده حتی بدون اینکه از کوچکترین توضیحاتی در این زمینه مطلع باشد بتواند سابقه کاری فرد مورد نظر را بشناسد. اصطلاحاتی که در این زمینه مورد استفاده قرار می گیرند را به تعداد لازم در متن مورد نظر خود استفاده کنید چرا که این متن باید بسیار واضح، روان و قابل فهم باشد.

به طور کلی می توان گفت که روش های پرداخت مبلغ ارزیابی هم مختلف است و یکی از راه های آن این است که شما مبلغ مورد نظر را به شماره حساب بین المللی Swift  واریز کنید. این روش در واقع امکان واریز از ایران و یا کشور های دیگر را هم به همراه دارد.

روش دیگر این است که شما از کارت های اعتباری چه به صورت آنلاین و چه به صورت کاغذی استفاده کنید. دریافت چک و یا حواله های بین المللی که به آنها International Money Order  هم گفته می شود از طریق بانکهای خارج از کشور خم امکان پذیر هستند. پس از تکمیل، شما میتوانید به صورت صحیح و شفاف فرم های اسسمنت را تکمیل کنید. در این حال بهتر است که کلیه اوراق را به صورت منظم و طبق چک لیست و بدون استفاده از پوشه های مختلف به صورت منظم به هم متصل کنید و آن ها را درون یک پاکت کاغذی بزرگ قرار دهید و بدون تا کردن آن ها را با پست های سفارشی به آدرس مندرج بفرستید تا سازمان ارزیابی کننده بتواند آنها را مورد ارزیابی قرار دهد.

در صورتی که شما آدرس ایمیل را به سازمان اسس کننده اعلام کرده باشید، به مدت حداکثر 10 روز شما یک ایمیل دریافت خواهید کرد که شماره کنترل پرونده به شما داده خواهد شد. شما باید بتوانید از مراحل اسس مطلع باشید و بسته به سازمان مورد نظر برای شما ارسال خواهد شد. در این حین شما باید بتوانید به صورت هوشیارانه ایمیل خود را چک کنید تا اگر مکاتباتی در این زمینه انجام گرفته است را بتوانید انجام دهید. همچنین ممکن است که توضیحاتی هم در زمینه اضافه مدارک و یا کسری آن ها به شما داده شود که باید آنها را کنترل کنید.

در صورتی که شما جواب منفی از سازمان اسس کننده دریافت کنید باید بتوانید در زمانی مشخص شده اعتراض کنید و بخواهید که مدارک شما را مجددا بررسی کنند. حتی میتوانید در رشته های دیگر هم اقدام به دریافت ویزا کنید.

مهاجرت به استرالیا ابدا کار آسانی نخواهد بود. شما در این راه ممکن است که چندین بار ریجکت شوید اما باید دقت داشته باشید که یک وکیل می تواند زمینه مهاجرت به استرالیا بسیار به شما کمک کند.